Hozzávalók: piskóta (dupla adag)
200 g fagyasztott málna
édesítő vagy cukor a málnakrémhez ízlés szerint
1 ek zselatin vagy zseléfix
A hamis túrókrémet elkészítjük és hűlni hagyjuk. A piskótát megsütjük, amíg hűl a málnából krémet főzünk édesítőszerrel (aki savanykásan szereti ki is hagyhatja). Zseléfix segítségével gyümölcs zselét készítünk belőle és hűlni hagyjuk. A piskótát félbe vágjuk és megkenjük a málnával, majd egyforma csíkokra vágjuk fel a piskótát. Egy mély üvegtálat kibélelünk frissentartó fóliával és kirakjuk a felvágott piskótával a tál falát. Ha ezzel elkészültünk, rétegenként egymásra halmozzuk a túrókrémet és a málnakrémet. A torta alját piskótával vagy margarinnal kikevert kekszdarával (Fosfovit keksz porítva) borítjuk. Frissentartó fóliával fedve egy éjszakára a hűtőben pihentetjük. Másnap megfordítjuk és levesszük róla a frissentartó fóliát, málnával díszítjük. Jó étvágyat!