Ízbunker (tejmentes+tojásmentes)

hagyományos konyha újragondolva

Vegán Coleslaw - Amerikai káposztasaláta

2017. december 27. 15:14 - Maszlag.Szilvia

Hozzávalók:     1/2 fej fejeskáposzta

1 db nagyobb répa

1-2 szál újhagyma

4 dl növényi tej

3 ek rizsliszt

1 ek. olívaolaj

1/2 citrom leve

1 ek mustár

6 ek tojásmentes majonéz

só, bors, 

A a tejből és a lisztből besamelt készítünk, a hideg tejben elkeverjük a lisztet, majd sűrűsödésig főzzük. A besamelbe belekeverjük a mustárt, majonézt, sót, borsot, a citrom levét és az olívaolajat. Érdemes megkóstolni és pótolni, ha valamiből, úgy éreznénk, hogy több lehetne. A  káposztát legyaluljuk, a répát lereszeljük, az újhagymát pedig apróra vágjuk, majd mindent belekeverünk az öntetbe és hűtőbe tesszük legalább egy órára pihenni. Jó étvágyat!

Szólj hozzá!
Címkék: krémek

A bejegyzés trackback címe:

https://izbunker.blog.hu/api/trackback/id/tr8113527089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása