Hozzávalók: kb. 90g Fosfovit keksz
1 csomag vanília puding
fél liter kókusztej (gabonatej is lehet)
cukor
Holland kakaó a szóráshoz
2 dl kávé
Lefőzzük a kávét, az ízlésetekre bízom milyet, én koffeinmentest készítettem. Belemártjuk a kekszeket egyesével a kávéba (ne áztassuk, csak egy pillanatra mártsuk bele) és egy tálba fektetjük a kávés kekszeket egymás mellé sorakozva. A vanília pudingot megfőzzük ízlés szerinti cukorral a kókusztejben, majd belekeverünk egy teáskanál kókuszzsírt. Én karamellizáltam 2 evőkanál kristálycukrot is, amit belekevertem a kész pudingba, így karamellás íze lett, ez a lépés elhagyható. A kész puding felét melegen ráöntjük az kávés kekszre, majd kakaót szitálunk rá. Újabb réteg kávés keksz következik, rá pedig a puding másik fele. Szitáljuk a tetejére kakaót és hagyjuk hűtőben pihenni pár órát. Jó étvágyat!