Ízbunker (tejmentes+tojásmentes)

hagyományos konyha újragondolva

Kölesfelfújt (köleskoch) tej- és tojásmentesen

2017. augusztus 15. 18:01 - Maszlag.Szilvia

A kölest elkészítjük, úgy, mintha hamis túrótölteléket készítenénk. Amikor megfőtt, egy csomag aszalt áfonyát vagy mazsolát keverünk bele egy csomag sütőpor kíséretében. Kókuszolajjal kiolajozott tepsibe öntjük a kész masszát és 180 fokon addig sütjük, amíg a szélei pirulni kezdenek. Közben vanília pudingot készítünk, amibe egy evőkanál kókuszolajat keverünk, majd eloszlatjuk a köleskoch tetején. Lehűtjük, hogy összeálljon és szeletelhető legyen. Jó étvágyat! 

Tipp: Én most eritritollal és stivával készítettem, így könnyebb deszertet kapunk.

Szólj hozzá!
Címkék: édességek

A bejegyzés trackback címe:

https://izbunker.blog.hu/api/trackback/id/tr6812750860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása