Ízbunker (tejmentes+tojásmentes)

hagyományos konyha újragondolva

Gesztenyepüré kókusztejszínhabbal

2017. április 23. 10:35 - Maszlag.Szilvia

A legegyszerűbb desszert. Boltban kapható gesztenyepürét krumpli- vagy fokhagymanyomóval összetöröm, kókusztejszínt kanalazok rá ( pl Cocomas, de lehet konzerves kókusztej is, a Lidlben kaphatónak megfelelő a sűrűsége hozzá) Néha reszelek rá tejmentes étcsokit is. Tapasztalatom szerint, elkészítés után,ha hűtőben pihen pár órát sokkal finomabb. Jó étvágyat!

Szólj hozzá!
Címkék: édességek

A bejegyzés trackback címe:

https://izbunker.blog.hu/api/trackback/id/tr2112447273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása