Ízbunker (tejmentes+tojásmentes)

hagyományos konyha újragondolva

Vegán tojáskrém

2017. november 23. 22:15 - Maszlag.Szilvia

Hozzávalók: - 250g csicseriborsó (konzerv vagy főzve)
                     - pici oliva olaj 
                     - 1,5 kk fekete só (a tojás ízért felel)
                     -  1 citrom vagy lime leve
                     -  kis fej vöröshagyma vagy 2-3 szál újhagyma
                     - só, bors, köménymag, esetleg füstölt paprika, friss koriander vagy
                       petrezselyem

A hozzávalókat egy turmix gépbe tesszük és krémesre pürésítjük. A fűszerezést rátok bízom, a fekete só és a csicseriborsó gondoskodik a tojáshoz hasonló ízről, minden más az ízlés dolga. :) Jó étvágyat!
                  
                    

 

Szólj hozzá!
Címkék: krémek

A bejegyzés trackback címe:

https://izbunker.blog.hu/api/trackback/id/tr2913360305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása