Ízbunker (tejmentes+tojásmentes)

hagyományos konyha újragondolva

Narancsos répatorta baracklekvárral

2017. szeptember 17. 22:35 - Maszlag.Szilvia

Hozzávalók: 20dkg liszt                    10 dkg holland kakaó                    8 dkg cukor                     5 dkg növényi margarin vagy kókuszzsír                    1 tk szódabikarbóna                    1 csomag sütőpor                    1 csomag vaníliás cukor                     1 ek…

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: édességek

Vegán Szabolcsi almás máktorta

2017. szeptember 13. 23:09 - Maszlag.Szilvia

Hozzávalók: A tésztához:  20 dkg mák                      15 dkg cukor                      20 dkg liszt                      1 ek kukoricakeményítő                       3 dl tej                      1 citrom leve és reszelt héja                      1 csomag sütőpor A krémhez: 4 dl kókusztej…

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása